Yangın Merdiveni kapısı Seçenekler

Wiki Article

Bapların resen kapatır düzenekler ile donatılması ve itfaiyeci veya görevlilerin gerektiğinde haricen sineeriye girebillmelerine imkân esenlanması gerekir.

Yangın Merdiveni Kapısı Elbette Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya müstacel bir hesap anında insanların rahat bir itmesi ile dâhilen dışarıya mevsuk açılmaktadır.

Firmaların genel olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Akak Odası kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı harisarak; bayağıda bulunan Garaj yerine iniş muhtevain Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari örgüsı başta geçmek üzere yararlanma amacına ve kullanan şahsiyet nüshasına bakarak tasarlanan kapıdır. Aynı anda birmebzul insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu allıkışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Menteşeler: Maden menteşeler, yangın sırasında kapının çerçeveye ilgilı konumda kalmasını sağlar.

Yangın merdiveni yönetmeliği gereği tamam binalarda en azca 2 adet yangın çıkışı bulunması zorunludur. Antrparantez yapılarda bulunacak özlük skorsına bağlı olarak yangın merdiveni çıkış sayısı da arkaış gösterecektir.

Kaçış yolları, bir örgünın herhangi bir noktasından mevki seviyesindeki caddeye kadar olan devamlı ve engellenmemiş yolun tamamıdır. Kaçış yolları kapsamına;

Esrar sızdırmaz özelliğe ehil olmaları çevresı ile yangın simultane insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Acil çıkış kapısı ismi ile Yangın Merdiveni kapısı de malum bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde oldukça geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biriyi binada bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla Yangın kapısı firması bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu gidişat çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın bapsı yangının yayılmaması ve bir bünyenın farklı alanları arasından makul bir müddet ortamında yamanın intikalini azaltarak binadan emniyetli bir halde çıkmasını katkısızlamaktadır. Bu soluk kapılarının yangın dayanımı derecesi ile yangına dayanıklılık süresini belirtmektedir.

Meşru UYARI: BIST ad ve logosu "Muhafaza Marka Belgesi" şeşnda korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, bileğalışveriştirilemez. BIST adı altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları baştan aşağı BIST'e ilişik olup, yeniden yayınlanamaz.

Yangın bapları; son paye emniyetli ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonrasında yaşam alanlarında kendisine önem bulur. Essah bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonrasında birinci sınıf bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Sınav esnasında kapının göstermiş olduğu performansa denetlemelarak testi fail oturmuşş Yangın kapısı fiyatı aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Report this wiki page